Як вибрати джинси для вагітних?

Жодна сучасна жінка не може обійтися без джинсів. І вагітність зовсім не привід відмовлятися від цього надзвичайно комфортного предмета гардероба. Ми розповімо вам про правила вибору джинсів, на що варто звернути увагу, перебуваючи в цікавому положенні.

Чому варто купити джинси для вагітних? Секрет популярності

Настільки широка популярність джинсів пояснюється їх надзвичайною зручністю, універсальністю, легкої сполучуваністю з іншими предметами гардеробу. Їх можна надягати практично скрізь, комбінуючи з взуттям, аксесуарами і верхи. Так, спільно з білою сорочкою і туфлями на підборах джинси створюють стильний діловий цибулю, який можна доповнити червоною помадою і блиснути на заході десь ввечері. А можна одягнути під кросівки і футболку, щоб відправиться на прогулянку в парк. Такі брюки актуальні в подорожі, на роботі, відпочинку і навіть вдома. Так чому ж вагітним відмовлятися від цієї зручного одягу?!

Джинси для вагітних, фото яких рясніють своєю різноманітністю, мають особливий продуманий крій, що комфортний для мами і малюка. Натуральна тканина також сприяє популяризації цих штанів, адже такий фактор досить важливий.

Сьогодні можна купити джинси для вагітних таких різновидів:

  • Джеггінси з низькою посадкою і растягивающимся паском від 5 до 15 см. Такі штани виконують функцію бандажа – підтримують животик. Виглядають вони абсолютно як прості моделі, але носити їх можна до 6-7 місяці, залежно від розмірів талії.
  • Джинси для вагітних з вставками на боках. Особливість цих штанів в тому, що їх немов розрізали на місці бічних швів, заповнили це місце еластичною гумкою. При зростанні животика гумка розширюється, надаючи потрібний простір. Перевага моделі в тому, що вона попереду і ззаду виглядають, як звичайні джинсові штани.
  • Зручна модель з вставкою попереду на животик. Даний фасон має низьку посадку, що переходить в м'яку глибоку вставку, що прикриває животик аж до грудей. Розмір вставки регулюється спеціальною гумкою з перфорацією, яка знаходиться в поясі вставки. Якщо живіт росте, гумку можна опускати, тому ці штани можна носити все 9 місяців, не залежно від розміру.

Зимові джинси для вагітних йдуть найчастіше третин моделі, оскільки глибока вставка додатково захищає животик, створює тепло, комфорт.

Як грамотно вибрати джинси для вагітних?

При виборі керуйтеся нашими порадами, що допоможуть підібрати оптимальний варіант виробу:

  1. Звертайте увагу на склад тканини, вставки. Натуральні компоненти сприяють повітрообміну, що не може не радувати. Наявність поліестеру, еластину обумовлено практичність, необхідністю розтягуванні, але нехай їх кількість буде зведено до мінімуму.
  2. Не варто віддавати перевагу сильно завужені моделям, які будуть пережимати ноги. По-перше, це порушує кровообіг, що сприяє варикозному розширенню вен. По-друге, вузькі джинси для вагітних можуть заважати правильному кровообігу, що позбавить малюка необхідної кількості кисню. І по-третє, на пізніх термінах їх просто незручно, важко одягати.
  3. Вибирайте вироби з тягнуться, м'яких на дотик і приємні до тіла тканин. Вони зможуть забезпечити необхідний вам комфорт.Дивіться на заміри вироби, якщо купуєте онлайн, або приміряйте. Орієнтуватися вже просто на свій звичний 44 або 46 не доводиться, будьте реалістами, тому краще підійти до вибору розміру розважливо. Орієнтуйтеся на те, щоб вам було комфортно, адже з кожним тижнем саме це якість ви будете цінувати в одязі найбільше.
  4. Якщо є можливість приміряти виріб, обов'язково посидьте в ньому пару хвилин. Це вам найкраще підкаже, малі вони на вас, чи ні.

Правильні джинси для вагітних купити стоїть за їх продуману конструкцію, що враховує зміни у фігурі, підлаштовується під них. В таких штанях продумана кожна деталь, наприклад, заокруглені задні кишеньки, які візуально зменшують обсяг сідниць, стегон.

Не варто думати, що вагітним доступні лише вільні, розкльошені моделі, бойфренди. Завдяки сучасним технологіям, інноваційним тканин, продуманій конструкції моделей, ви зможете як і раніше носити улюблені скіні, джеггінси, що адаптовані під зростаючий животик, особливості жіночого організму у положенні.

На осінь, зиму виробники розробили утеплені джинси для вагітних на флісі. Така м'яка підкладка, дарує приємні тактильні відчуття, але, головне, дуже тепла, що дозволяє носити штани без колгот.

З чого виготовлені правильні джинси?

Звичайно ж, склад ідеальних штанів повинен включати крім котону ще й кілька відсотків еластину. Саме він дозволить тканини тягнутися, а значить виріб буде зручно жінці в положенні. Якщо обрана вами модель має високу вставку, дивіться, щоб вона була з натуральних тканин (допускається кілька відсотків того ж еластину). Синтетична ж вставка буде парити, може швидко розтягнутися, втратити зовнішній вигляд.

А ще джинси для вагітних – великі розміри і маленькі, можуть містити в якості фурнітури блискавку або гудзик. Зверніть увагу в якому місці це, як розташоване, адже на місяці 8-9 такі дрібниці можуть доставляти незручності.

З чим поєднувати і носити?

Кожна модель джинсів має свої переваги і недоліки, які варто враховувати, складаючи свій образ. Так, якщо ви обрали фасон зі вставкою на живіт, то варто відмовитися від гольфиків, облягаючих кофтинок. Адже в такому випадку буде дуже виділятися шов. Якщо ви віддаєте перевагу обтягуючий верхній одяг, тоді дивіться краще на стильні джинси для вагітних з посадкою під живіт. Але варто враховувати, що вони можуть трохи спадати, після того як ви посидьте. Це нормально, адже обумовлено їх конструкцією (відсутність фіксації).

Джинси для вагітних відмінно поєднуються з:

  • футболками – самий простий, комфортний варіант на всі випадки життя, адже широкий вибір моделей, кольорів футболок дозволяє знайти свій виріб;
  • блузками, сорочками – відмінне поєднання, що підійде для більш ошатного виходу, походу на роботу, в кіно; важливо, щоб тканина була натуральною – бавовна, віскоза або льон;
  • светрами, джемперами – в холодну пору року – це ідеальна одяг, благо сьогодні вибір настільки широкий, що можна купити светри оверсайз або облягаючі трикотажні гольфики.

Одяг для вагітних необхідна не з першого дня, а з того періоду, коли животик почне зростати. Звичайно, у кожної жінки індивідуально, але все ж з 22-24 тижні без спеціальних штанів не обійтися. Правда, у деяких ця потреба виникає вже з 12 тижня.

Що вибрати – світлі джинси для вагітних або темні, «під живіт» або «на живіт» – вирішувати тільки вам. Ми ж ділимося корисними порадами, рекомендаціями, що допоможуть визначитися у сучасному широкому асортименті, який ви знайдете на сторінках інтернет-магазину Mo-mama. Якщо складнощі з вибором все ще є, звертайтеся до наших менеджерів, вони порадять, проконсультують, підкажуть переваги і недоліки кожної моделі.