Магазин для вагітних-покупки, не виходячи з дому

Які тренди сезону 2020 в моді для майбутніх мам?

  • 🎀 Які сукні для вагітних в моді?

    У цьому сезоні в моді короткі вільні плаття, у вигляді туніки. Також в моді класичні сукні максі для вагітних

  • 💎 Який матеріал вибрати краще?

    Майбутнім мамам следують звернути увагу на натуральні тканини: льон, бавовна, віскоза. Вчасно вагітності слід відмовитися від синтетики так як вона може викликати алергію, роздратування та інше.

  • 👑 Де купити одяг для вагітних недорого?

    Одяг для вагітних можна придбати за цінами від виробника в інтернет магазині Mo-mama.

  • ✅ Як визначити розмір одяг для вагітних?

    Скористайтеся таблицею розмірів. Таблиця допоможе порівняти розміри, адже вони можуть відрізнятися у брендів з різних країн.

Вагітність – дивовижний час. Для когось воно є довгоочікуваним дивом. Для кого-то несподіваним сюрпризом. Але, так чи інакше, це годину повна надій і приємного передчуття зустрічі з малюком. В цей момент все стрімко змінюється – тіло швидко змінює форму і пропорції, а настрій скаче, то вгору, то вниз. Так і гардероб зазнає неабиякі зміни і в плані одягу, і в плані взуття. Зараз вектор ваги зміщується на зручність. Тільки тоді, коли вам комфортно, вагітність може радувати, а настрій буде потрібно рівні.

В нашому магазині представлена тільки комфортний одяг для вагітних, зшита з урахуванням всіх особливостей цікавого положення. І, так, комфортний одяг просто обов'язково повинна бути красивою. У цій статті поговоримо про те, який одяг носити вагітним – щоб було зручно, і щоб підкреслити всі достоїнства, подавши себе з кращого боку.

Інтернет магазин для вагітнихпокупки, не виходячи з дому

Під час вагітності, особливо в її другу половину, стає не так-то задоволення ходити по магазинах і влаштовувати нескінченні примірки. Тому ми і витворили наш онлайн магазин – щоб ви, не виходячи з дому, могли купити все, що хочеться душі і завжди бути прекрасними.

Наш інтернет магазин для вагітних пропонує тільки стильні обновки – ніяких позбавлених смаку балахонів, давно вийшли з моди або ніколи до неї не входили. При цьому ціни цілком помірні і підходять більшості, незважаючи на рівень доходу. Наші клієнтки – красиві стильні майбутні матусі, які цінують свій час і вміють показати себе у всій красі. Під час вагітності потрібно і цілком реально бути справжньою красунею і згадувати цей час з теплотою. І ми допоможемо вам у цьому.

Який одяг вибрати під час вагітності: найбільш зручні штани, шорти, сарафани та плаття для вагітних

Як вже йшлося у верхніх рядках цієї статті, одяг для вагітних, в першу чергу, повинна бути зручною. Але, незважаючи на превалювання цього критерію, не можна випускати з уваги естетичну складову. Тільки тоді, коли відбиття в дзеркалі радує, можна перебувати в гарному настрої. А воно дуже сильно пов'язаність язано з хорошим самопочуттям. Тому, якщо хочеться легко відходити вагітність, важливо радувати себе і робити все, щоб відображення в дзеркалі приносило лише позитивні емоції, а вбрання не обмежували і дозволяли рухатися без дискомфорту.

Вісь сама топова літній одяг для вагітних та її особливості для даного положення:

  1. Сарафани і плаття для вагітних. Не дарма цей одяг в нашому рейтингу стоїть на першому місці. Це невипадково. Справа в тому, що сукні та сарафани основну точку опори роблять на плечі. А це означає, що область декольте і животика можуть бути не обмежені. І це важливо, адже ці зони дуже чутливі під час вагітності і їх потрібно оберігати від тертя і тиску. В ідеалі, варто вибирати моделі з V-образним або квадратним досить глибоким декольте. В цьому разі наряд можна буде носити і після народження дитини, а процес годування не доставити дискомфорту.
  2. Спідниці. Це досить непоганий варіант, адже дозволяє підкреслити жіночність. При цьому спідницю легко поєднувати з різними футболками і кофтинами, що дозволяє складати безліч цікавих комплектів, щоб ходити в різному кожен день і образ не надокучив. Альо спідницю потрібно купувати спеціальну для вагітних. Вона не буде тиснути на зростаючий животик.
  3. Легінси, лосини. Вони підійдуть на прохолодну погоду або літній вечір. Добре сідають по тілу, завдяки еластичності. Лосини і легінси для вагітних, як правило, мають екстра-високу посадку і повністю перекривають животик.
  4.  Шорти для вагітних зручні в носінні, не сковують рухів. Їх, як і спідниці, легко поєднувати з футболками і туніками. Шорті ідеально підходять для теплих літніх днів.
  5.  Брюки і джинси для вагітних. Літня погода мінлива. Тепла погода легко змінюється відверто прохолодними днями, коли потрібно гарненько утеплитися. У цьому випадку легка ветровочка чи кофтинка, плюс штани або джинси – будуть дуже до речі. Всі штани і джинси для вагітних відрізняються від звичайних, м'якою посадкою. У них зручно на будь-якому терміні вагітності і після народження малюка.

Також у нас ви зможете знайте кофтинки, футболки, туніки для вагітних. Вони добре виглядають у поєднані з лосинами, брюками, джинсами, шортами і спідницями. В нашому онлайн-магазині є повне різноманітність стилів, кольорів.

Спідниці, брюки, джинси для вагітних – в чому відмінність від звичайних?

Вагітність – дивовижний час. Воно повністю змінює життя і розділяє її на «До» і «Після». Особливий підхід потрібен абсолютно у всьому – підхід до харчування, режим дня і сну... І одяг потрібна абсолютно інша. Вона має бути особливою – зшитою з урахуванням особливостей вагітного стану, а саме:

  • можливість носіння на будь-якому терміні вагітності;
  • можливість носіння під час вагітності і після народження діточки;
  • повна еластичність виробу або наявність еластичної вставки в районі животика;
  • правильний матеріал – приємний до тіла, не викликає роздратування.

Брюки, шорти, джинси та спідниці ні в якому разі не повинні сковувати область животика – під час вагітності це категорично заборонено. Тому у нашому магазині представлені тільки ті моделі, які ідеально підходять для вагітних.

У всіх брюках і спідницях є спеціальна вставка, яка дозволяє забезпечити правильне прилягання, альо виключає тиск на животик. Вставки бувають двох видів – повна еластичність або наявність бігунка, який дозволяє проводити регулювання по повноті.

Як купити одяг для вагітних: онлайн або у звичайному магазині?

Шопінг – одне з улюблених зайняти більшості красунь. Вісь тільки «цікаве положення» змінює все в житті, ставлячи буквально з ніг на голову. І годинами гуляти по магазинах стає не так-то приємно. Набагато краще влаштуватися в зручному містечку і відправитися на віртуальний шопінг.

В нашому магазині ви можете прямо зараз купити одяг для вагітних онлайн. А, якщо ще не розбираєтеся в премудростях вибору «вагітного» гардеробчика – наші співробітники із задоволенням допоможуть з вибором одягу. Звертайтеся – з нами все дуже просто і неймовірно зручно!